Off Canvas sidebar is empty

Pinksteren 2007

Op vrijdag 25 juni om een uur of 10 Jan opgehaald in Hilversum en daarna koers gezet richting Neuheilenbach. Omdat we toch pas om een uur of drie de sleutel konden afhalen, hoefden we ons niet te haasten. Maar ja, eenmaal op de Duitse Autobahn..... Dus zaten we al bijtijds op een terrasje in Blankenheim aan de koffie en zo'n heerlijke Currywurst. We zaten nog maar net en Helga belt met de vraag of we al in de buurt kwamen, want zij zaten Ć©Ć©n plaatsje voor Neuheilenbach aan de koffie (ja, ja Norbert en koffie). We beloofden zo snel mogelijk na het bezoek aan een plaatselijke supermarkt richting Neuheilenbach te komen. Uiteindelijk reden we om vijf minuten voor drie de straat in, waar Norbert, Helga, Gudrun en Dorle met haar nicht al -een uur- stonden te wachten. Bij de voordeur vond ik onder de mat de sleutel van het huis, wat een leuke reactie teweegbracht bij de wachtenden.

Eerst de inkopen en bagage uitgepakt, de slaapkamers verdeeld en niet onbelangrijk, de koelkast aangedaan. Hierna maar eens de tuinstoelen ingebruik genomen en een heerlijk koud biertje uit de koelbox gevat. Om een uur of halfzes kwamen met een hoop lawaai Gitte, Eberhard en Karl de straat binnenfietsen. Zij hadden de afgelopen week gebruikt om een prachtige tocht te maken van Altbach naar Neuheilenbach. Met de nodige slingertjes stond de totaalafstand op 580 km. Een koude Hefeweize ging er dan ook soepeltjes in. Nu misten we alleen nog Norbert en Heide, die onderweg waren van Bremen naar Neuheilenbach.

Na telefonisch contact met Norbert en Heide besloten om niet langer te wachten met eten en de kookkunsten van de eigenaresse van Gasthaus "Die Ecke" in Densborn te gaan uitproberen. Nou, daar mankeerde niets aan. Om een uur of negen wandelen Norbert en Heide binnen, die toevallig onze auto's hadden zien staan. Na een snelle versnapering gingen zij verder, om zich te melden bij hun eigen weekendverblijf, namelijk de verhuurder van het Ferienhaus naast dat van ons in Neuheilenbach.

Helaas maakte mijn hooikoorts het verblijf in Neuheilenbach ondragelijk en na hierdoor ook nog eens een nacht niet geslapen te hebben, in overleg met Agnes en Jan, besloten onze spullen te pakken en terug te rijden naar Baarn. Kortom, goed waardeloos!

Pinksteren 2007 01.jpg
Pinksteren 2007 02.jpg
Pinksteren 2007 03.jpg
Pinksteren 2007 04.jpg
Pinksteren 2007 05.jpg
Pinksteren 2007 06.jpg
Pinksteren 2007 07.jpg
Pinksteren 2007 08.jpg
Pinksteren 2007 09.jpg
Pinksteren 2007 10.jpg
Pinksteren 2007 11.jpg
Pinksteren 2007 12.jpg
Pinksteren 2007 13.jpg
Pinksteren 2007 14.jpg
Pinksteren 2007 15.jpg