Een paar dagen geleden werd ik gebeld door Ludy Jacobs, de sympathieke verkoper van Mercedes dealer Stern in Hilversum, met de vraag of we vrijdagmiddag de 24e wat te doen hadden. Deze middag zou er voor een aantal klanten een 'gezellige' middag worden georganiseerd, bestaande uit een toerrit door de omgeving in een aantal nogal bijzondere Mercedessen. Nou, daar hoefden we niet heel lang over na te denken!

Dus wandelden we deze vrijdag rond een uur of 12 bij de Hilversumse vestiging binnen en verwachtten een kopje koffie. Tot onze grote verrassing stonden er echter dozen vol met belegde broodjes, voldoende voor een compleet weeshuis. Na enig aandringen ons toch maar tegoed gedaan aan een broodje kroket. Ok, het werden er zelfs twee. Intussen was de groep compleet en tijdens het wachten was er zelfs nog gelegenheid om de televisie juist af te stellen....

Na een hartelijk welkom door de vestigingsmanager werd het zo langzaam aan tijd om te vertrekken. Buiten stond een geweldige verzameling auto's voor ons klaar, met als hoogtepunt de AMG GT-S. De groep verdeelde zich over de auto's en startte met de rit door midden Nederland. Steeds werd er op een volgende plaats gewisseld van auto, zodat ieder de kans kreeg om alle types te proberen. Een van de stops was bij het "Waterfront" in het Naarderbos, alwaar we midden in een bruiloft terecht kwamen. Onze tafel bood een schitterend uitzicht op de arriverende limousine met bruid. Vooral het hemelsblauwe pak van de bruidegom maakte veel indruk. Het commentaar was dan ook niet van de lucht.

Na deze heerlijke verfrissing (ook alweer aangeboden door Stern) ging de route weer verder. De AMG was nog niet 'geboekt' en had ik het geluk er mee door Muiderberg en iets later door de smalle straatjes van Muiden te mogen rijden. Wat een onvoorstelbare superauto, wat een power, wat een geluid!! Al weer veel te snel stonden we in Weesp voor de volgende wissel. Nog een allerlaatste stop in Naarden en dan op weg naar Hilversum.

In Hilversum stonden er alweer koude drankjes op tafel en werden daar even later ook nog eens 2 dozen met overheerlijke Sushi naast gezet. Wat een verwennerij! Heel langzaam maar zeker vertrok iedereen richting huis. Wat een gezellige middag en wat leuk om op deze manier in contact te komen met andere Mercedes-rijders en Stern klanten.

Reuze bedankt Stern-team voor deze geslaagde middag.